NETTSIDER


Ditt utstillingsvindu

Du har bare en mulighet til å gi et godt førsteinntrykk. Med konstant tilgang på internett er nettsiden ofte første møte mellom bedrift og kunde. Gjennom produksjon av moderne nettsider som virker på mobiltelefoner, nettbrett og pc, sørger vi for at dette møtet blir optimalt. Vi bygger våre nettsider ut fra themes i plattformen WordPress.

Vi legger stor vekt på å sette oss inn i bedriftens behov og utfordringer. Derfor leverer vi nettsider som er skreddersydd for din bedrift. Våre kompetente rådgivere og webutviklere hjelper deg fra start til mål med din nye nettside.

REFERANSER

NETTBUTIKKER


Utnytt ditt salgspotensiale med ny nettbutikk

Har du planer om å starte nettbutikk? Flere og flere av oss velger å ta handleturen på Internett. Om din bedrift har produkter du kan selge i egen nettbutikk, kan vi hjelpe deg i gang. Call2Action Trondheim AS tilbyr skreddersydde løsninger med moderne design som fungerer på mobiltelefon, nettbrett og pc.

Vi bygger nettbutikkene i Magento, verdens største publiseringssystem for nettbutikker. Denne plattformen er brukervennlig og enkel å administrere for butikkeier.

Call2Action Trondheim AS ordner alt praktisk som betalingsløsninger og annen nødvendig funksjonalitet for at din nettbutikk skal lykkes.

REFERANSER

GRAFISKE TJENESTER


Fra idé til ferdig produkt

Call2Action Trondheim AS leverer grafisk design av høy kvalitet til rimelige priser. Om din bedrift trenger logodesign, brosjyremateriell, annonsedesign eller en fullstendige profilhåndbok, er Call2Action Trondheim AS en trygg og rimelig leverandør. Vi hjelper deg med hele prosessen fra idé til ferdig produkt.

REFERANSER

SEO


Alltid søkbar og synlig for dine kunder

For at din nettside skal oppnå høy trafikk og optimal effekt, er du avhengig av å rangere høyt på søkemotorer, først og fremst Google. For å lykkes med dette, bør nettsiden søkemotoroptimaliseres. Med dette menes å gjøre tiltak, både tekniske og tekstmessige, som øker nettsidens rangering på relevante søkeord og fraser. Søkemotoroptimalisering kan bety en drastisk økning i relevant trafikk til din nettside, og dermed bidra til langt flere kundehenvendelser og salg for din bedrift.

Som i alle andre bransjer er man også her avhengig av å bruke fagfolk for å få et godt resultat. Call2Action Trondheim AS sørger for at din side oppnår høyere rangering og synlighet for dine potensielle kunder.

MEDIERÅDGIVNING


Optimal effekt av dine markedsføringsmidler

Er du usikker på effekten av din markedsføring og hvike kanaler som fungerer for din bedrift? Føler du at du mangler en klar strategi for din markedsføring? Er du lei av selgere som ringer for å selge deg ”fantastiske” markedsføringsløsninger?

Svært mange opplever at markedsføring er utfordrende og tidkrevende. I tillegg kan det være vanskelig å orientere seg i jungelen av tilbydere. Våre medarbeidere har høy kompetanse og lang erfaring i forhold til hvilke markedskanaler som fungerer og hva det bør koste. Mediebyrået Call2Action Trondheim AS hjelper våre kunder med å organisere og effektivisere sin markedsføring, håndtere selgerhenvendelser, samt effektmåling av dine markedsaktiviteter. Gjennom tett personlig oppfølging og fokus på hver enkelt kundes behov, sørger vi for at du får optimal effekt av dine markedsføringsmidler.

SOSIALE MEDIER


Enkel og effektiv dialog med dine kunder

Nordmenn bruker stadig mer tid på sosiale medier. Vi holder oss oppdatert, knytter nettverk og søker informasjon. Sørg for at din bedrift er tilgjengelig og synlig for nye og gamle kunder. Call2Action hjelper deg til å utnytte disse kanalene optimalt.

FOTOGRAFERING OG VIDEOPRODUKSJONGode bilder eller spennende videosekvenser er sterke og effektive virkemidler i dagens markedsføringsverden. Trenger du oppdatert bidemateriell av din bedrift? Kunne du tenke deg å vise fram dine produkter og tjenester i en videosnutt?

Call2action Trondheim AS leverer rimelige løsninger innen enkle fotooppdrag og videoproduksjon. Dette gjøres gjerne i forbindelse med utvikling av nettsider og nettbutikker, eller til bruk i annen markedsføring. Call2action Trondheim AS sørger for en god prosess fra idestadiet til ferdig resultat!

SALGS- OG MOTIVASJONSKURSMed over 20 års erfaring innen salg, ledelse og markedsføring besitter Øystein Gjersøe bred kunnskap innen disse fagfeltene. Øystein har i tillegg holdt utallige foredrag og kurs rundt temaene salg, kundebehandling og motivasjon. Med Øystein som foredragsholder er man sikret høyt engasjement, masse humør og effektive tips og råd knyttet til salg og markedsføring. Ta kontakt om din bedrift trenger en lærerik og morsom vitamininnsprøytning!